Sygt barn – nej tak

Kender I de der typer, der bare skal have 4 timers søvn, og så er de egentlig meget godt kørende? (STOP med at læse videre, hvis du er én af de typer. Så vil de næste 400 anslag være en lang pylre-selvmedlidenheds-smøre)

GID jeg var sådan en type. Det er jeg bare ikke. Overhovedet ikke. Og slet ikke nu hvor jeg er gravid. Nu skal bare have mine 9-10 timers søvn, så er jeg meget godt kørende….Og der er langt til de 9-10 timer lige nu, hvor den førstefødte vælger at hoste natten lang.

Han er nu syg på 8. dagen, og sådan set udefra er det egentlig ikke så slemt. Snot, hoste, øjenbetændelse…bevares! Men ingen yderligere klamme kropsvæsker udover en enkelt gang opkast, så det skulle vi da nok kunne klare. Men fuck af syge børn sucks! Det er virkelig helt forfærdeligt. Hvis man synes, at man tilsidesætter sig selv, når man har børn – sådan almindelige raske børn – så får man da lige nye briller på, når man har prøvet syge børn. Og jeg har endda kun børn i ental indtil videre. Raske glade børn, der sover nogenlunde om natten – ja tak! Pylret, hostende, snottende, grædende, intet-spisende barn, der absolut ikke sover godt om natten – NEJ TAK!

Den manglende søvn knækker mig fuldstændigt! Huset sejler. Jeg kan snart ikke finde sengen for bare tøjbunker. I dag lykkedes det mig at komme ud med skraldespanden! Yay! Optur!

Jeg har fundet en helt ny respekt for forældre med kolikbørn eller andre længerevarende sygdomme. Jeg bøjer mig i støvet for jeres sejhed, evne til at overleve og tålmodighed. Wauw jeg er godt nok ynkelig at høre på lige nu.

Kl. er 20.48 og det er sengetid for img. Nu går jeg natten i møde, håber på det bedste, forventer det værste.

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s